Tanfolyamaink

Tanfolyamaink kifejezetten azért indulnak, hogy az ifjú pár megtanulja az esküvőkön előforduló táncokat. Mindenki számara fontos a magabiztos kiállás, ez még a vendégekkel való táncolásnál sem hanyagolható el! Sem a szülők felkérése, sem a menyasszonytánc nem maradhat el az esküvő estéjén!

Nem csupán az ifjú pár vehet részt, jöhetnek családtagok, barátok, rokonok és azok, akik úgy érzik, van mit csiszolni tánctudásukon. A tanfolyam célja a társastáncok elsajátítása és nem mellesleg a tánc öröme, amit együtt tapasztalhattok meg a nagy napra.

Rugalmas rendszerben, mindegyik táncórán, csak és kizárólag ugyanazzal a tánccal foglalkozunk.  Négy egymást követő alkalommal 6 féle tánc lépéseit tanítjuk meg.

Nincs „klasszikus” tanfolyamkezdési időpont, bárki bármikor csatlakozhat. Hiányzás esetén lehetőséget kapnak a párok a táncórák pótlására. Az adott héten egy másik időpontban, vagy a négy héttel később újra induló tanfolyamon a kimaradt óra anyaga újra megtanulható.

Az órák alkalmi díjjal is látogathatóak, például azok számára, akiket csak 1-1 tánc megtanulása érdekel.

Zenei szempontból, olyan ismert sláger zenékre oktatunk, melyek előfordulhatnak az esküvős rendezvényeken. Azt szeretnénk elérni, hogy a megtanult táncokat a gyakorlatban is jobban alkalmazzák a párok.

A tanfolyami órákon a tánclépések megtanítása mellett, a helyes testtartás, vezetés- és követés valamint a ritmus érzék fejlesztése és gyakorlása sem marad el!

Tanfolyami óráink felépítése:

  1. óra: Angolkeringő – bécsi keringő
  2. óra: Rocky
  3. óra: Lassúzás és blues, jazz zenékre táncolható táncok
  4. óra: Mulatós alaplépések és menyasszony táncoltató fortélyok

Tanfolyami óráink 60 percesek.
Ár: 10.000ft/fő/4 alkalom
Tanár: Mikes Anna 06/30-276-30-29

image4